home hoodies.nl menuHoodies.nl

Feedback

Heb je een hoodie, Tshirt of ander produkt besteld bij ons? Hebben we geholpen met je ontwerp? Contact gehad met ons? Laat ons nu weten wat je van onze service en produkten vindt!

  • Niet tevreden? 30 dagen ruilgarantie!
  • Service tel: 030-2025 025


Geef ons je mening!

whatsappMail ons: info@hoodies.nl

 

hoodies sexy tshirts

 

Ontwerp je kleding bij ons

 

college vest bedrukken i love vest bedrukken mannen vest bedrukken

 

Klant reacties

Top, hartstikke mooi. Heb de schorten direct besteld, dank voor de goede en snelle service. Benieuwd naar het eindresultaat!
Salon Puuur

Geweldig, ik vind het fantastisch en heb bij deze ook de mooie schort besteld. Van harte dank voor het advies en de hulp om dit mogelijk te maken. Beste groet,
Patsy

Hartelijke dank! Het ziet er super uit! Ik heb 5 hoodies besteld voor een klein groepje en het is persoonlijk. Maar stel nu dat we iets in hetzelfde genre van opdruk bestellen, en we bestellen er 100 met dezelfde opdruk, op hoeveel komt het dan per stuk? En hoe snel zijn ze dan geleverd? Jullie service, tot nu toe, is werkelijk optimaal!
Yannick P

Ik had nog al bestellingen gedaan (bij de concurrentie). Echter kunnen ze niet tippen aan deze prijs/qualiteit. Zeker als het gaat over een enkele oplage. Keep up the good work
9000 - Ghent city
Jelle

HELEMAAL TOP!!! Ik ga ze nu bestellen! Groet, ik zal ook even een positieve recensie achterlaten over de fantastische hulp die jullie bieden. Echt heel goed. Groet
Aernoudt

Dank voor het uitgebreide antwoord. Inmiddels heb ik bij een andere leverancier een schort laten bedrukken omdat ik aanvankelijk dacht dat een foto op een zwart schort niet kon. Heb van mijn actie wel een beetje spijt want t schort is wat flodderig. Volgende keer zal ik geduldig alle antwoorden afwachten en graag van jullie diensten gebruik maken.
Hanneke Prins Roozen

Beste mevrouw, meneer, vorig jaar hebben wij bij u 5 truien besteld. Helaas heb ik hier niet de gegevens meer van. Graag wil ik dit jaar weer 2 truien bestellen. Heeft u nog in het bestand onze bestelling staan?
Carlijn, Ichthus Zomerkampen

Gaaffff! Bedankt voor de snelle weekend service! Ik wil de 2e voorbeeld hoodie graag bestellen. Kan dat ook in 134-146?
Therese

Van mij krijgen jullie 5 sterren! Snelle reactie via de mail en mijn schort is al binnen 3 dagen binnen. Ook complimenten aan het bedrijf in Duitsland waar jullie dit laten drukken! Gr. Sabina
Sabina

ontwerp nu je hoodie

Fantastische service. Binnen een paar minuten mijn vraag beantwoord via de mail en binnen een dag probleem opgelost!
Sylvia V

In 2011 heb ik een bestelling gedaan van 12 Hoodies en dit jaar wil ik weer zo een bestelling doen (nu 13). Echter ben ik erg laat, dus is mijn vraag of dit met spoed gemaakt kan worden. De bestelling betreft Navy Blauwe hoodies met witte opdruk. De vorige opdrukken waren erg goed, ik heb de trui nog bijna wekelijks aan en de opdruk is er niet af te wassen.
Jeroen S

Superrrr!! Dan ga ik hem bestellen. Super bedankt en ik hoop dat die in het echt net zo mooi is als op de site =)!
Delilah

Bedankt voor het meedenken! Credits voor jullie: Goede email communicatie, en snelle service! Ik hou dr van!
Karlijn Daams

Hartstikke bedankt voor alle moeite. Heel erg mooi geworden. Ik heb het vest besteld.
Groet Claudia van Paridon

Beste Hoodies.nl, wij hebben eerder bij jullie truien laten maken. Wij zijn zeer tevreden en wij willen er nu weer een stuk of 10 truien laten maken, met op de rug ons logo en daarboven onze naam van de organisatie. Kan dit geregeld worden? groeten.
Quincy, Voltigeheren.nl

Heb voor de 1e keer een trui besteld, ben in volle afwachting tot hij thuis arriveert. Ik moet zeggen, ik was geen makkelijke klant; wou 3 verschillende logo's op de trui op specifieke plaatsen, voor dit bedrijf totaal geen probleem, machtig om alleen al met jullie te werken! dank u!
Jonathan

Beste, wij hebben een jaar geleden 5 sweaters besteld. Wij waren hier erg tevreden over en de truien zijn nog helemaal intact. Voor onze aanstaande vakantie zouden wij graag willen weten of het mogelijk is om er nog iets bij te laten bedrukken?
Myrthe

Net weer 3 hoodies besteld, zie betaling. Heb erg goede reacties gekregen. Er gaan er zeker nog meer volgen. Zie ook de foto waar ik de hoodie heb gedragen, gelijk ook de race gewonnen!
Hessel Roskam


reacties hoodies

Dag, Wat geweldig en supersnel. Precies zoals ik het in mijn hoofd had. Vanavond ga ik het keukenschort bestellen.
Carien T

Bestelling is gedaan. Perfect begeleid...dank!
BadBird; Tino

De truien zijn al binnen en hartstikke leuk geworden! Bedankt voor je hulp!
Myra

De tshirts zijn inmiddels ontvangen naar volle tevredenheid, ziet er erg goed uit! Nou zijn er een aantal mensen nog geinteresseerd in het shirt met dan alleen ons logo op de voorkant en niet de foto op de achterkant. Tevens de vraag of het mogelijk is om het logo voorop een kindershirt te plaatsen. Alvast bedankt!
Aukje L.

Inmiddels is mijn zoontje geboren. Het shirtje is een groot succes! Nou zijn er meer mama's die dit shirt willen bestellen. Zou je dit shirt er nog eens klaar kunnen zetten zodat zij ook een shirt kunnen bestellen?
Kim Janssen

Hallo, ich bin ziemlich begeistert von eurer Seite und hab nach der ersten Bestellung direkt schon nachbestellt. Mit freundlichen Grüssen
Till Riekenbrauk

Hoi, ik heb 'm besteld! Ben heel erg benieuwd naar het resultaat. Ontzettend bedankt voor je moeite en super snelle reacties! Ik zal gelijk aan je denken als ik weer iets nodig heb! Groetjes
Kim

Thank you very much for the super quick service. We got an apron printed and together with a cooking class voucher we made our colleague very happpy!
Ina

Even een berichtje. Het schort is prachtig geworden en erg in de smaak gevallen bij de ontvanger! Mijn dank voor jullie moeite en als ik weer hulp nodig heb voor een leuk cadeau dan vind ik jullie site zeker een aanrader!
Heike B.

Haha.. dit vind ik nou echt top!! Wat een service! Ik heb dan ook meteen ook de mok er bij besteld... Daar kan mijn lieve moeder dan iedere ochtend naar kijken. Bedankt voor de service... dit is in Nederland niet meer vaak te zien!
Maj-Britt B.

Wat een service! Je team heeft het meteen geregeld. Helemaal super.
Eddy R.

Wat 'n super werk hebben jullie verricht! Ben helemaal blij! De bloem is mooi en ik ga 'm zeker bestellen. Hartstikke bedankt voor al het werk en de tijd die jullie erin hebben gestoken!
Syut ND

Bedankt. Ziet er idd mooi uit. Super. Gelijk besteld en betaald met creditcard. groetjes
Ellis van DV

Ontzettend bedankt voor alle hulp en snelle service! Ik heb de 2 hoody jacks besteld. Het logo mag verwijderd worden van de website. Fijn dat jullie zo met ons logo omgaan!
Rick M

Heel erg bedankt voor alle moeite! Het ziet er heel mooi uit. Ik heb nu besteld. Ik vond het een vlotte, persoonlijke en aangename samenwerking, met een mooi resultaat! Bedankt!
Ilse

Ik heb een stripboek plaatje laten drukken bij jullie. Ik wilde bij deze bedanken voor het mooie resultaat! Gelukkig nog voor de verjaardag van mijn broertje!
Anna G

klantbeoordeling

De hoodie-sweater is goedgekeurd door mijn dochter en ze vindt hem heel leuk! Bedankt namens mijn dochter!
Monique A

Hartelijk dank voor de geweldige service! Jullie hebben fantastisch meegedacht en heel erg snel geleverd!
Annette

Vandaag loopt ons team allemaal in de Hoodies die door jullie bedrukt zijn! Echt supergaaf resultaat! De Glow in the Dark is ook echt geweldig! Bedankt
Kasper

De sweaters zijn zojuist afgeleverd! Ongekende snelheid, geweldig..
Willem K, Scouting

scouting hoodies

Hierbij wil ik je laten weten dat de hoodies in goede orde zijn aangekomen. Ze zien er erg mooi uit. Nogmaals hartelijk dank voor de service.
Pytsje D

Zelf een design ingeschoten. Snel en zeer adequaat opgepakt. Een en al lof, go!
Ruben