home hoodies.nl menuHoodies.nl

Kleine gaatje in shirts


Hoe ontstaan die kleine gaatjes in Tshirts? Lees hier verder!


Hoe ontstaan die kleine gaatjes in Tshirts?

gaatjes in tshirtHoe komt het dat na verloop van tijd wel eens van die kleine gaatjes in Tshirts ontstaan?

Iedereen heeft zich wel eens afgevraagd hoe nu die kleine gaatjes in t-shirts komen. Onderaan, vaak ter hoogte van de broekriem. En het lijkt niet uit te maken of het dikke of dunne stof is, dure of goedkope shirts.

Altijd die gaatjes na verloop van tijd. Hoe komt dat?

Vooral het feit dat de kwaliteit van t-shirts hier niet van invloed op is doet je denken dat er iets anders aan de hand is. Meestal denken mensen dat het komt door motten, de wasmachine, een huisdier.

Er is echter een eenvoudige verklaring. Die gaatjes ontstaan door het feit dat Tshirt stof in feite gebreid worden met een enkele draad. En als dat draadje los raakt of breekt, dan ontstaat er gelijk een gaatje. Het breken of losraken van een individueel draadje kan komen door slijtage, de riem, knoop, of het blijven hangen tegen een voorwerp.

Volgens een onderzoek bij Radar komen veel mensen tot de conclusie dat de gaatjes inderdaad mede ontstaan door het schuren langs de rand van de broek. Van het testpanel denkt een groot gedeelte dat de oorzaak zit in het schuren langs riem, rits of knoop van een broek.

Het heeft dus niets met motten of de wasmachine te maken, maar met de manier waarop shirts gemaakt worden.

Tip: ontwerp, bedruk en bestel nu je shirts en hoodies bij ons. Wij leveren kwaliteitskleding. Als er een gaatje in komt, contact ons dan direct en maak gebruik van onze uitstekende service!