home hoodies.nl menuHoodies.nl

Duurzame textiel

Briljante drukkwaliteit en gecertificeerde producten. Dat is onze kwaliteit. En goed te weten dat we bekroond zijn met de Silver Best in Business Award!Briljante drukkwaliteit & gecertificeerde producten

Kwaliteit is voor ons op ieder gebied ultra essentieel: we zoeken onze producten zorgvuldig uit, kopen ze bij betrouwbare producenten en letten hierbij ook op hoogwaardige materialen en faire productievoorwaarden.

In ons drukproces zit een groot deel handwerk met veel liefde voor details en ruim 10 jaar ervaring met meer dan 12 miljoen bedrukte producten.

Briljante en kleurige drukresultaten zijn in al onze druktechnieken gegarandeerd.

En wanneer je een vraag hebt over je bestelling, zorgt onze uitstekende Klantenservice er snel, competent en persoonlijk voor.

duurzaam textiel

Silver Best in Business Award 2013

We hebben goed nieuws: we zijn bekroond met de Silver Best in Business Award voor 2013 voor onze premium T-shirt Collectie!

Onze premium T-shirt Collectie is geoptimaliseerd voor print-on-demand technologie en het biedt altijd schitterende resultaten.

Kleuren en maten (S-5XL) van de nieuwe collectie voor dames, heren en kinderen zijn altijd en voortdurend exact hetzelfde, zodat u altijd zonder problemen kunt nabestellen voor uw familie, club of team in consistente passende kleuren.

Eerlijk en fairtrade geproduceerd, gecertificeerd en drievoudig gecontroleerd kan ieder bedrukte textiel item bij ons via de unieke DNA-code van elk item online worden gevolgd!